OVER EFISCA ADMINISTRATIE & ADVIES

De kernwaarden en werkwijze van Efisca Administratie & Advies

Wij staan voor een gedegen dienstverlening op een persoonlijke wijze. Iedere klant is bij ons een belangrijke klant die persoonlijke aandacht krijgt en advies op maat. Onze mensen zijn betrokken, daadkrachtig en oplossingsgericht.Dat is wat we brengen, maar we kunnen ons voorstellen dat het op deze manier erg abstract klinkt. Graag lichten we toe hoe we onze beloftes waarmaken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Missie

Ons doel is het scheppen van zekerheid en vertrouwen voor de MKB-ondernemer. Met een kritische en eigentijdse blik zijn wij de moderne en loyale rechterhand die meer biedt dan alleen een zakelijk benadering.

Visie

Wij willen onze missie realiseren door het leveren van maatwerk aan onze klanten, gebaseerd op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Strategie die wij hanteren

Kwaliteit

Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. Wij hebben de ambitie om uit te blinken in onze dienstverlening door voortdurend te investeren in opleiding, in onze systemen en onze processen. Wij hechten veel waarde aan ons intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bewaakt.

 

 

Innovatief

Wij durven te innoveren en blijven ons ontwikkelen. We zijn ambitieus en willen vernieuwend bezig zijn met het vinden van oplossingen.

 

In de samenleving                

Efisca Accounting Fiscaliteiten & Advies is actief in de samenleving  Wij hebben oog voor de wensen en eisen van klanten, regelgevers en het maatschappelijk verkeer. Daarnaast vindt Efisca Administratie & Advies het belangrijk om zich in te spannen voor diverse goede doelen.