Jaarrekening samenstellen

 

De jaarrekening geeft inzicht in de financiële resultaten van uw bedrijf over het afgelopen boekjaar. Onze accountants stellen desgewenst de jaarrekening voor u op, die uiteraard voldoet aan de wettelijke voorschriften en die u kunt gebruiken om aan derden te overleggen. De jaarrekening helpt u als ondernemer om uw resultaten van het afgelopen jaar te evalueren, maar geeft ook waardevolle informatie voor zakelijke beslissingen in de toekomst.

Direct contact opnemen

 

 

Samenstellen van de jaarrekening

 

In de jaarrekening staat zwart-op-wit hoe uw onderneming het afgelopen jaar gepresteerd heeft. Met de cijfers krijgt u als directeur of aandeelhouder duidelijkheid over uw financiële positie en uw zakelijke prestaties in het afgelopen jaar. Het samenstellen van uw jaarrekening is niet alleen belangrijk om overzicht te krijgen en het boekjaar af te sluiten. De behaalde resultaten bieden altijd aanknopingspunten om naar de toekomst te kijken. Waarom vallen uw jaarcijfers mee of tegen? Zijn de doelen die u stelt realistisch? Hoe haalbaar zijn uw toekomstplannen? Zijn er processen in uw organisatie die beter of anders kunnen? Liggen er kansen of zijn er mogelijkheden die u over het hoofd ziet? Achter de cijfers zit altijd een verhaal. Samen met u kijken we welk verhaal de cijfers precies vertellen.

 

Een jaarrekening met samenstellingsverklaring

 

Als u de jaarrekening laat samenstellen door Efisca Administratie & Advies, geeft onze financial controller uw jaarrekening af met een samenstellingsverklaring. Hiermee laat u zien dat de jaarrekening is samengesteld door één van onze financial controllers volgens de daarvoor geldende wet- en regelgeving. We zorgen er desgewenst ook voor dat uw jaarrekening tijdig en op de juiste wijze wordt gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel via Standard Business Reporting (SBR).

 

 

Jaarrekening laten samenstellen door ons?

Wilt u uw jaarrekening laten opstellen door Efisca Administratie & Advies of meer weten over onze aanpak? Onze collega’s vertellen u graag meer. Als u uw jaarrekening laat samenstellen door de financial controller van Efisca Accounting Fiscaliteiten & Advies zorgen we dat alles rondom uw jaarrekening geregeld is. Uiteraard werken onze accountants altijd professioneel, integer, objectief, vakbekwaam en zorgvuldig.