Bedrijfsadvies op maat

Soms is sparren niet genoeg en heb je behoefte aan een uitgebreid bedrijfsadvies-rapport. Wij adviseren je graag over:

  • Het opstellen van een bedrijfsplan
  • Het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek
  • Het verzorgen van een financieringsaanvraag
  • Het opzetten van een andere organisatiestructuur

Dit is slechts een opsomming van de mogelijkheden. Heb jij behoefte aan advies over bedrijfskundige onderwerpen, neem dan contact met ons op. In sommige gevallen kun je subsidie ontvangen over de kosten van deze advisering. Ook daarover adviseren wij je graag.

 

 

 

 

HRM-support en advies

Binnen ons kantoor focussen wij ons op de kracht van mensen. Hoe kunnen wij de werkomgeving zo vorm geven dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en de maximale bijdrage kan leveren aan ons gezamenlijke doel: tevreden klanten! 

Wij zetten daarom in op sociale innovatie. Het resultaat is een betrokken team dat zich continue ontwikkelt en op zoek is naar verdere optimalisaties van onze dienstverlening. Daarnaast kan je ook binnen jouw bedrijf gebruik maken van de door ons opgebouwde expertise.

 

 

 

Wij ondersteunen je met het vinden van de juiste vorm die past bij jouw bedrijf en jouw medewerkers. Met handige checklist, formulieren en contracten maken wij jouw HR-beleid compleet. Daarnaast zorgen wij voor helderheid in functies, verwachtingen en verantwoordelijkheden. Wij betrekken jouw personeel vanuit hun eigen competenties en functie-invulling bij de doelstellingen van het bedrijf. Contracten die duidelijkheid scheppen over eisen en wensen zorgen er voor dat de verhoudingen tussen werkgever en werknemer duidelijk zijn vastgelegd. Een afgepast systeem van beoordelen en belonen hoort hier vanzelfsprekend bij. Zodat iedereen weer weet waar hij aan toe is. Daardoor worden medewerkers gestimuleerd en voelen zich gewaardeerd. Dit verhoogt de aantrekkingskracht van jouw bedrijf en helpt je medewerkers te behouden en nieuwe aan te trekken.